FRANK & MARTHE // WESTERLIEFDE

-WEDDINGFILM-

Een mooie stadse bruiloft op een zonnige dag in september. Wat wil je nog meer? Wat een super fijne sfeer met lieve mensen die wel van een feestje houden!

Dankjewel dat ik er deel van uit mocht maken F & M!

**SCROLL DOWN FOR MORE**

 

TIRZA & DANIËL // WASSENAAR

- WEDDINGFILM-

Wat een eer was het voor mij dat Tirza, die zelf fotograaf is, mij vroeg om haar bruiloft vast te leggen op film. Zij en Daniël zijn al 9 jaar samen en hebben elkaar onlangs de eeuwige trouw belooft.

Wat een heerlijke relaxte sfeer, met prachtige emoties en veel liefde! Dankjewel dat ik dit voor jullie heb mogen vastleggen.


NIELS&JAIMY // Gubbio, Italy

-WEDDINGFILM-

 

Wat houd ik van weekend bruiloften! En dan was deze ook nog eens in Italië. Het fijne van een heel weekend delen met je naasten en familie, is dat alles intiemer en intenser aanvoelt. Het is super bijzonder om hier deel van uit te mogen maken en om mooie herinnering te mogen maken voor dit lieve lieve stel!

 

 


Danielle&Bart // Ardennen, België

-Weddingfilm-

Claire; rustig, eigen en professioneel. Het was fijn om haar erbij te hebben, zo ontspannen en vertrouwd. 

Met haperend internet de video op het vliegveld in Lima bekeken, en daarna nog wel 100 keer. Zó ontzettend gaaf, persoonlijk en indrukwekkend. Zó blij dat we Claire ontmoet hebben, en dat zij erbij was. Ze heeft de dag meer dan perfect samengevat, een cadeau voor het leven!

- Daan&BartLuccette&Paolo // Backyard

Dit prachtige koppel trouwden later nog eens in Italië, maar ik mocht bij hun intieme bruiloft in de achtertuin zijn. Jullie zagen er prachtig uit!

 

*volledige video binnenkort online*