Trouwfilm

De dag dat jullie gaan trouwen staat in het teken van wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen. De geloften die uitgesproken worden. Alle details waar jullie aan gedacht hebben en de locatie die perfect past bij wie jullie zijn en wat jullie uitstralen.

Het is prachtig om de kostbare moment voor altijd vast te leggen en om de pure emotie te vangen.

De trouwfilms zijn geen lopende band werk, maar het is een film speciaal voor jullie gemaakt. Een trouwfilm van jullie verhaal. Dit verhaal zal een prachtige herinnering zijn aan jullie trouwdag.

Het is super belangrijk om elkaar hiervoor beter te leren kennen en om te ontdekken of de klik er is. Hebben jullie interesse in het werk dat ik maak? Mail me dan gerust om eens een afspraak om samen jullie dag te bespreken onder het genot van een kopje koffie of een biertje!

Investering 

Vanaf €1545,- ontvangen jullie een trouwfilm volledig gemaakt op jullie verhaal. Zijn jullie enthousiast over mijn werk, dan stuur ik jullie graag mijn brochure op met alle mogelijkheden en tarieven.

Stuur een mailtje naar hello@blondenblauwfilms.nl

Destination wedding

Een prachtige intieme bruiloft in Italië een elopement in Ierland of trouwen in Scandinavië? Het lijkt me een eer om met jullie mee te reizen of naar jullie toe te komen om deze prachtige dag en ervaring voor altijd vast te leggen op film. 

Het lijkt me geweldig om jullie verhaal te kunnen vertellen in een prachtige trouwfilm. Mail voor de mogelijkheden naar hello@blondenblauwfilms.nl en ik maak voor jullie een persoonlijke offerte

Are you getting married in beautiful Italy or will you have an intimate wedding in Ireland or Scandinavia? It would be an honor for me to go with you on this journey and to tell your story with a beautiful weddingfilm. Just send an email to: hello@blondenblauwfilms.nl so we can discuss the options. 

Elopement

Gaan jullie samen of met een klein gezelschap trouwen in het buitenland? Het lijkt me fantastisch om hiervan deel uit te maken en iets voor jullie te maken waarmee jullie het bijzondere avontuur voor altijd kunnen herbeleven. mail voor de mogelijkheden naar hello@blondenblauwfilms.nl