Schermafdruk 2018-06-06 13.13.37.png

Trouwfilm

Even een korte introductie. Mijn naam is Claire en ik ben een Nederlandse trouwvideograaf die het ook super gaaf vindt om te reizen en om prachtige liefdesverhalen vast te leggen op film.

Met mijn trouwfilms wil ik jullie weer terug meenemen naar de mooiste dag van jullie leven en dat keer op keer. Ik hou ervan om echte emotie, veel liefde en plezier vast te leggen. En natuurlijk die gekke dansmoves van die ene oom niet te vergeten!

Het is super belangrijk om elkaar hiervoor beter te leren kennen en om te ontdekken of de klik er is. Hebben jullie interesse in het werk dat ik maak? Mail me dan gerust om eens een afspraak te maken om samen jullie dag te bespreken onder het genot van een kopje koffie of een biertje!

Liefs,

Claire  

Investering 

Vanaf €1695,- ontvangen jullie een trouwfilm volledig gemaakt op jullie verhaal. Zijn jullie enthousiast over mijn werk, dan stuur ik jullie graag mijn brochure op met alle mogelijkheden en tarieven.

Vul dan het contactformulier in

 

Destination wedding

Een prachtige intieme bruiloft in Italië een elopement in Ierland of trouwen in Scandinavië? Het lijkt me een eer om met jullie mee te reizen of naar jullie toe te komen om deze prachtige dag en ervaring voor altijd vast te leggen op film. 

Het lijkt me geweldig om jullie verhaal te kunnen vertellen in een prachtige trouwfilm. Mail voor de mogelijkheden naar hello@blondenblauwfilms.nl en ik maak voor jullie een persoonlijke offerte

Are you getting married in beautiful Italy or will you have an intimate wedding in Ireland or Scandinavia? It would be an honor for me to go with you on this journey and to tell your story with a beautiful weddingfilm. Just send an email to: hello@blondenblauwfilms.nl so we can discuss the options.         

 

Elopement

Gaan jullie samen of met een klein gezelschap trouwen in het buitenland? Het lijkt me fantastisch om hiervan deel uit te maken en iets voor jullie te maken waarmee jullie het bijzondere avontuur voor altijd kunnen herbeleven. Vul het contactformulier in voor meer informatie.