Veelgestelde vragen

 

1

Hoe lang duurt het ongeveer voordat wij de trouwfilm ontvangen?

Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een preview (van ongeveer 1 minuut) van jullie trouwfilm. De uiteindelijke trouwfilm ontvangen jullie binnen 12 weken na de bruiloft.

 
 

 
 

2

Hoe ontvangen wij de trouwfilm?

De trouwfilm ontvangen jullie digitaal, via een Vimeo- en een WeTransfer-link. Daarnaast zullen jullie de trouwfilm ook op USB verstuurd krijgen.

 
 

 3

Ontvangen wij ook al het ruwe materiaal?

Het ruwe materiaal wordt niet vrijgegeven. Jullie kunnen ervan uitgaan dat ik zorgvuldig de mooiste momenten uitkies voor jullie uiteindelijke trouwfilm. Zouden jullie toch wat meer willen ontvangen dan alleen de trouwfilm, dan is het mogelijk om een docu-trouwfilm van +/- 15 min. te ontvangen, die op chronologische wijzen is gemonteerd. Of jullie kunnen ervoor kiezen om de volledige ceremonie en de speeches op te laten nemen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden: hello@blondenblauwfilms.nl


4

 

 

 

Hoe bereid je je voor op onze bruiloft?

Wanneer jullie de beslissing hebben gemaakt om mij te boeken, of erg geïnteresseerd zijn, vind ik het heel erg fijn om even persoonlijk kennis te maken. Dit zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om de details van de bruiloft te bespreken. Graag ontvang ik rond twee weken voor de bruiloft het draaiboek, zodat ik precies op de hoogte ben van wat, waar gaat gebeuren. Een week voor de bruiloft hebben we nog even contact om de laatste details door te spreken.

 

Staat jullie vraag er niet tussen? Geen probleem. jullie kunnen mij altijd een mailtje sturen: hello@blondenblauwfilms.nl