Veelgestelde vragen

1

Hoe lang duurt het ongeveer voordat wij de trouwfilm ontvangen?

Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een preview (van ongeveer 1 minuut) van jullie trouwfilm. De uiteindelijke trouwfilm ontvangen jullie binnen 12 weken na de bruiloft.


2

Hoe ontvangen wij de trouwfilm?

De trouwfilm ontvangen jullie digitaal, via een Vimeo- en een WeTransfer-link. Daarnaast zullen jullie de trouwfilm ook op USB verstuurd krijgen.


 3

Ontvangen wij ook al het ruwe materiaal?

Het is mogelijk om het ruwe materiaal te ontvangen tegen een meerprijs. Hetgeen dat je ontvangt, zal het een (ruime) selectie zijn van alle beelden. Deze beelden worden achter elkaar gezet en ontvang je als één lange film. 


4

 

 

Hoe bereid je je voor op onze bruiloft?

Wanneer jullie de beslissing hebben gemaakt om mij te boeken, of erg geïnteresseerd zijn, vind ik het heel erg fijn om even persoonlijk kennis te maken. Dit zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om de details van de bruiloft te bespreken. Graag ontvang ik rond twee weken voor de bruiloft het draaiboek, zodat ik precies op de hoogte ben van wat, waar gaat gebeuren. Een week voor de bruiloft hebben we nog even contact om de laatste details door te spreken.


Kunnen wij je ook inhuren als fotograaf?

Nee, ik maak alleen films. Ik plaats zo nu en dan "foto's" op social media, maar dit zijn zogeheten 'stills' van de film. Er zijn wel fotografen waar ik graag mee samenwerk dus mochten jullie hier tips over willen... vraag maar raak! Met deze fotografen bied ik overigens geen 'combi-deals' aan. We zijn in die zin allemaal zzp'ers en bieden los van elkaar onze diensten aan.

5

 


Staat jullie vraag er niet tussen? Geen probleem. jullie kunnen mij altijd een mailtje sturen: hello@blondenblauwfilms.nl