Italian Wedding

Toen Jaimy & Niels mij vroegen om hun trouw videograaf te zijn op hun bruiloft in het mooie Italië was ik meteen erg enthousiast! Nog niet eerder was ik naar Italië geweest voor een bruiloft, dus dat was al een tof nieuw avontuur, maar nadat ik Jaimy & Niels ontmoet had wist ik dat dit zo'n bijzonder weekend zou worden.

Ik werd echt met open armen ontvangen door dit lieve koppel. Het klikte meteen en ondanks dat het nog meer dan een half jaar duurde keek ik echt ontzettend uit naar deze bruiloft die ik samen met de lieve en getalenteerde fotograaf Amanda Drost, mocht vast leggen.

In juni was het dan eindelijk zover en reisde Amanda en ik af naar Umbrië. Ik kan nu heel uitgebreid gaan vertellen hoe geweldig het was, want dat was het. En dat echt aan elk detail gedacht was door de bruid, maar ik laat de beelden maar voor zich spreken.

 

- ENGLISH -

When Jaimy & Niels asked me to be their wedding videographer for their wedding in beautiful Italy I was excited right away. I had never been to Italy to capture a wedding so I was excited for this new adventure. And after I met Jaimy & Niels I was even more excited and knew this was going to be a very special weekend.

Jaimy and Niels gave me a very warm welcome when meeting them for the first time. We connected right away and I couldn't wait for this wedding to happen. Even though I had to wait for more than half a year I was super excited to capture this wedding together with the sweet and talented photographer Amanda Drost.

Then in juni Amanda and I flew to Umbria, Italy and I can share with you an entire story of how great it al was and how the bride, Jaimy thought of every small detail but I'll let the wedding film speak for itself.

 

VIDEO STILLS

 

Schermafdruk 2018-02-27 19.37.28.png
Schermafdruk 2018-02-25 11.23.22.png
Schermafdruk 2018-02-27 15.33.05.png