Botanic City Wedding

Sommige mensen kiezen ervoor om in een natuurrijke omgeving te trouwen en de ander kiest voor een stadse bruiloft.

Annemarie & Boy hadden het beste van beide wereld en vierde hun huwelijk in één van de mooiste tuinen van Amsterdam, Hortus Botanicus. Echt een prachtige locatie in het hart van onze hoofdstad. Een bruiloft met een stads gevoel en veel natuurlijke aspecten.

Geniet van de trouwfilm die ik voor hen maakte!

 

- E N G L I S H -

Some people choose to celebrate their wedding in a natural environment and some people choose to have their wedding in the city. 

Annemarie & Boy had the best of both worlds and got married in one of the most beautiful places of Amsterdam, Hortus Botanicus. It is such a pretty botanical garden in the heart of the capitol of the Netherlands. They mixed up the city vibe with beautiful natural aspects of the garden. 

Enjoy the wedding film I made for them.

 

V I D E O  S T I L L S

Schermafdruk 2018-03-02 12.36.34.png
Schermafdruk 2018-03-02 12.37.47.png